Wijzigen van arbeidsvoorwaarden

Wanneer en op welke wijze is wijziging van de arbeidsovereenkomst mogelijk?

Mag je als ondernemer/ werkgever zomaar het aantal uren van een arbeidsovereenkomst aanpassen? Mag je éénzijdig een functiewijziging doorvoeren? Mag je zomaar besluiten dat privégebruik van de leaseauto niet meer tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort? Hoe voer je collectieve wijzigingen door? En hoe werkt het in het kader van harmonisatie vraagstukken?

Soms mag dat wel en soms niet. Laat je in elk geval tijdig en goed adviseren over de mogelijkheden om toekomstige problemen te voorkomen. Met name in geval van collectieve wijzigingen en harmonisatie is het belangrijk om op voorhand advies in te winnen over de (on)mogelijkheden.

Wij van emr advocaten helpen je graag. Dat doen we door echt naar je te luisteren en de vraag achter de vraag te achterhalen. Wat is de reden van je wens om een wijziging door te voeren? En wat betekent dat op korte en op lange(re) termijn? Wij helpen je om je wensen zo goed mogelijk te realiseren. Daarbij denken we mee over formuleringen die passen bij je organisatie en die recht doen aan de ambities van je organisatie. Onze advocaten helpen jou graag verder door je te helpen met de onderwerpen waar je minder energie van krijgt, maar die wel belangrijk zijn voor je organisatie.

Dus wil jij op een no nonsense manier advies in het kader van wijzigen van een arbeidsovereenkomst of wijziging van arbeidsvoorwaarden? Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist op dat vlak: Charlotte van den Dungen!

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier