Statutair bestuurder/ dga

De positie van de statutair bestuurder/ dga in de onderneming

Wat is de positie als statutair bestuurder op het gebied van aansprakelijkheid? Op welke wijze ben je dan verzekerd voor sociale premies? Als dga/ statutair bestuurder neem je een bijzondere positie in in de onderneming. Het is van belang om te weten wat deze positie betekent en hoe je deze het beste kunt vastleggen. Mede in verband met aansprakelijkheid is het van belang om zaken goed te regelen en te organiseren.

De SUPER specialisten van emr hebben veel ervaring met advisering van dga’s/ statutair bestuurders. Of het nu de aansprakelijkheid of de werknemers risico’s betreft.

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt focussen op je eigen onderneming en jouw SUPER talenten. We helpen je graag om zaken zo goed mogelijk te regelen, opdat die focus op je business kan blijven bestaan. Dat doen we door naar je te luisteren en je te helpen de beste strategie en aanpak te kiezen in een vaak negatieve situatie.

Wil je je op een no nonsense manier advies over je rechten, plichten en risico’s als dga/ statutair bestuurder? Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist op dat vlak: Charlotte van den Dungen!

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier