Reorganisatie

 Je wilt gaan reorganiseren of zit midden in een reorganisatie? Wat nu?

Je wilt je bedrijf veranderen. Maar hoe doe je dat? Hoe ga je om met de organisatorische, procesmatige en personele veranderingen? Passen je mensen nog wel bij de veranderde organisatie? Ondernemers krijgen met een veelheid van zaken te maken in het kader van een bedrijfsverandering of reorganisatie. Reorganiseren is per definitie een integraal vraagstuk. Wat is het doel van de reorganisatie en hoe kun je dit doel het beste bereiken met inachtneming van de normen en waarden van je organisatie?

De advocaten van emr hebben heel veel ervaring op het gebied van het begeleiden van reorganisaties van zowel kleine(re) organisaties als grote corporates. Wij werken daarbij altijd nauw samen met de ondernemer of de afdeling Human Resources. Want wij geloven dat jij en je collega’s heel veel zelf kunnen doen, maar wij staan naast je als het nodig is. Het is zelfs mogelijk om onze advocaten ook deels in huis te hebben voor een omvangrijke reorganisatie, opdat nabijheid gegarandeerd is als dat gewenst is. Daar waar integrale advisering mogelijk en nodig is, regelen we dat voor je.

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt focussen op je eigen SUPER talent en werk naast de reorganisatie van je organisatie. Wij helpen je daarbij graag om zaken zo goed mogelijk te regelen, opdat jouw focus kan blijven bestaan. Dat doen we door naar je te luisteren en je te helpen de beste strategie en aanpak te kiezen in toch veelal lastig reorganisatie traject.

Dus wil je je op een no nonsense manier advies inzake de beste strategie en aanpak om je bedrijf te reorganiseren? Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist op dat vlak: Charlotte van den Dungen!

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier