Medezeggenschap / ondernemingsraad

Hoe kun je het beste omgaan met medezeggenschap/ de ondernemingsraad in je organisatie?

Wanneer ben je als ondernemer verplicht om medezeggenschap in te richten (in de vorm van een ondernemingsraad of anderszins)? Wil je weten hoe je (vervolgens) het beste om kunt gaan met de ondernemingsraad? En wanneer is er sprake van advies of van instemmingsplicht?

Jij wilt als ondernemer bezig zijn en blijven met je eigen SUPER talent. Je wilt je focussen op daar waar je energie van krijgt. Als je dat goed doet en je organisatie groeit, dan krijg je allerlei zaken met een verplicht karakter die je als ondernemer in moet richten. Wij begrijpen dat dit afleidt van je business, maar helpen je graag om alles zo goed en flexibel mogelijk in te richten.

De advocaten van emr zijn ervaren in het begeleiden van het op- en inrichten van medezeggenschap. Het creeëren van draagvlak binnen medezeggenschap en het adviseren van de ondernemer of de leden van de ondernemingsraad. Of dit nu een instemming of adviesplicht betreft.

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven focussen op je eigen onderneming. Dat doen we door naar je te luisteren en je te helpen de beste strategie en aanpak te kiezen in je (groei)ambities. Daarbij houden wij voor je in de gaten wanneer medezeggenschap een verplicht karakter krijgt en helpen we je met de inrichting daarvan.

Wil je je op een no nonsense manier advies inzake medezeggenschap? Wil je weten hoe je het beste draagvlak kunt creëren of wanneer medezeggenschap een verplichting is? Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist op dat vlak: Charlotte van den Dungen!

 

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier