Startende ondernemer/ onderneming

Voor jezelf beginnen: Wat moet je regelen?

Je gaat voor jezelf beginnen! Een fantastisch nieuw avontuur begint, of je nu begint voor jezelf vanuit een ontslag situatie of omdat je met jouw bedrijf het verschil wilt gaan maken, je de uitvinding van de eeuw hebt, of je genoeg hebt van je werknemerschap. Er zijn diverse keuzes die na deze beslissing gemaakt moeten worden. Wil je als ZZP-er aan de slag, wil je een BV oprichten? Heb je recht op WW uitkering en wat is fiscaal de slimste keuze? Op welke wijze kun je jezelf het beste verzekeren? Het zelfstandig gaan ondernemen voor eigen rekening en risico is een integraal vraagstuk. En het is aan jou om uit alle goedbedoelde adviezen je eigen richting te kiezen en de daarbij horende keuzes te maken.

Hoe kan emr jou als kersverse startende ondernemer helpen?

Het is belangrijk om te weten dat onze SUPER specialisten altijd maatwerk leveren. De advocaten van emr willen weten wat jouw echte vraag is (de vraag achter de vraag). En omdat het opstarten van een eigen onderneming een integraal vraagstuk is, kun je van ons een integraal antwoord verwachten. Wij geven je een advies met daarin alle relevante aandachtsgebieden. Een dergelijk advies realiseren we samen met onze samenwerkingspartners op het gebied van fiscaal, financieel en het HR vlak. Op deze manier krijg je een compleet advies met de voor jou beste (integrale) uitkomst.

Uiteraard is het belang dat je een klik hebt met je advocaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang hoeft te zijn. Wat hierop aansluit is dat we onze klanten snel te woord willen staan en daarom werken met korte lijnen: ondanks het integrale advies, krijg je één contactpersoon.

Onze advocaten helpen jou op weg, opdat je met een gerust hart aan je ondernemingsavontuur kunt gaan beginnen!

Ben je van plan om voor jezelf te gaan beginnen? Of ben je jezelf aan het oriënteren? Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist Ferdinand Keulen.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier