Overnames

Kopen of verkopen van de onderneming

Er kan een moment komen dat je als ondernemer een mooie optie krijgt om (een deel van je aandelen in) de onderneming te verkopen of juist een ander bedrijf (onderdelen) te kopen en aan uw onderneming toe te voegen als meerwaarde voor uw klanten.

In dergelijke situaties bent u bij  emr advocaten aan het juiste adres. De advocaten van emr hebben veel ervaring met het traject van koop/verkoop van (delen van) ondernemingen of onderdelen daarvan. De advocaten van emr weten welke risico’s aan de orde zijn voor u als ondernemer bij dergelijke trajecten en de spanning die bij u als ondernemer speelt in zo’n traject. Vanaf de intentie van partijen om een deal te sluiten tot het ondertekenen van de koop-verkoop overeenkomst of het leveren van de aandelen bij de notaris wordt u door ons zorgvuldig begeleidt. Wij zijn thuis in het opstellen van alle soorten overeenkomsten, zoals de intentieovereenkomst, koopovereenkomst, aandeelhoudersovereenkomst of leningsovereenkomsten.

Het is natuurlijk ons doel om ervoor te zorgen dat u een succesvolle deal aangaat, maar waarbij wel scherp oog gehouden wordt op de  juridische aandachtspunten.

Wil je je op een no nonsense manier laten bijstaan in een zakelijk geschil? Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist ondernemingsrecht: Ferdinand Keulen!

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier