Geschil zakenpartner

Hoe goed een samenwerking ook kan beginnen, soms komt er aan die prettige samenwerking een einde. De samenwerking eindigt bijvoorbeeld in een (dreigende) ruzie met de zakenpartner. Nogal eens blijkt achteraf dat, op het moment dat de verhoudingen vertroebeld zijn, de onderlinge afspraken door de inmiddels ruziënde partners anders worden uitgelegd. Voorkomen is daarbij altijd beter dan genezen. Het is dan ook van groot belang om de afspraken met je zakenpartner(s) duidelijk vast te leggen. Ook kun je er vooraf voor zorgen dat er mogelijkheden zijn de samenwerking te beëindigen.

Bevind je jezelf al in een geschil met je zakenpartner?

Dan is het raadzaam dat je je laat bijstaan door iemand die je in een dergelijke lastige situatie helpt met het maken van de juiste keuzes en het zetten van de juiste stappen. Iemand met verstand van zaken die je helpt met de juiste koers en strategie.

Onze SUPER specialisten denken met je mee en kijken naar alle mogelijke alternatieven. Vallen de problemen die je hebt met je zakenpartner nog op te lossen, of moet de samenwerking worden beëindigd? Wij helpen je daarbij. Wij luisteren allereerst naar je wensen en je ambities. We adviseren je integraal waar nodig en mogelijk.

Het is daarbij van wederzijds belang dat je een klik hebt met de advocaat die je bijstaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang behoeft te zijn. Wij werken snel, met korte lijnen en één contactpersoon. Daardoor ontstaat er geen ruis op de lijn.

Heb je een probleem met je zakenpartner en heb je hier hulp bij nodig? Of wil je een zakelijke relatie in een werkbaar en duidelijk contract vastleggen? Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist ondernemingsrecht, Ferdinand Keulen.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier