Franchise

De franchise constructie: afspraken tussen franchisegever en franchisenemer

Of je nu franchisegever bent of franchisenemer: Voor een franchise constructie is het belangrijk dat de onderlinge afspraken duidelijk en éénduidig vastgelegd worden in een franchise overeenkomst. Voor een franchisegever is het belangrijk om de verwachtingen goed te managen en duidelijk aan te geven wat de franchisenemer van de franchisegever op welke gebieden kan en mag verwachten (zoals informatie over omzet- en winstverwachtingen) en in welke frequentie. Indien afspraken niet duidelijk worden vastgelegd, kan er ruis ontstaan en kunnen afspraken op meerdere manieren worden uitgelegd en dat kan zorgen voor onvrede of in het ergste geval  leiden tot conflict.

Wat kan emr voor u als franchise ondernemer betekenen?

Het is belangrijk om te weten dat onze SUPER specialisten altijd maatwerk leveren. De advocaten van emr willen weten wat jouw echte vraag is (de vraag achter de vraag)? Met als doel om samen met jou te bepalen wat de gewenste strategie en richting is. En om deze strategie vervolgens toe te passen met als doel het beste eindresultaat samen te realiseren.

Daarnaast is het van wederzijds belang dat je een klik hebt met je advocaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang hoeft te zijn. Wat hierop aansluit is dat we onze klanten snel te woord willen staan en daarom werken met korte lijnen, één contactpersoon.

Ben je van plan om een franchise contract aan te gaan? Wil je je huidige franchise overeenkomst laten checken of dreigt er een conflict? Neem dan direct contact op met onze SUPER franchise specialist, Ferdinand Keulen.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier