Contracten

Welke contracten/ overeenkomsten zijn er binnen de onderneming?

Of je nu bedrijfsmatig of in privé met elkaar zaken doet, er is altijd sprake van een overeenkomst die al dan niet schriftelijk is vastgelegd in een (soort) contract. Kortom, het contract/ de overeenkomst is het meest wezenlijke onderdeel van ons handelsverkeer en  van groot belang in het zakelijke verkeer. Welke overeenkomst wanneer van toepassing is, is voor veel mensen niet altijd duidelijk. Er zijn heel veel verschillende overeenkomsten, waarbij de naam van de overeenkomst veelal aangeeft wat het vast te leggen onderwerp is. Zo zijn er, arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, koop- en verkoopovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht en diverse zakelijke overeenkomsten zoals: agentuurovereenkomsten, distributieovereenkomsten en licentie overeenkomsten.

Onze advocaten helpen je om de juiste afspraken vast te leggen in de juiste overeenkomst! Wij leveren altijd maatwerk. Op basis van jouw verhaal, bepalen we welk contract het beste past bij de te maken afspraken. We kunnen ook een door jou opgesteld contract voor je checken en verbeter suggesties doen, maar kunnen het contract uiteraard voor je opstellen. Net wat je prettig vindt.

Het is van wederzijds belang dat je een klik hebt met je advocaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang behoeft te zijn. Je krijgt van ons één contactpersoon, ook al is het advies integraal van aard. Zo ontstaat er ook geen ruis op de lijn en kunnen we snel schakelen.

Wil je je zakelijke afspraken vastleggen in een contract en wil je weten wat voor contract je daarvoor het beste kunt sluiten? Wil je dat het contract een weergave is van jouw organisatie, de waarden waar je voor staat en in jouw stijl is opgesteld. Neem dan direct contact op met onze SUPER specialist ondernemingsrecht: Ferdinand Keulen!

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier