Aandeelhoudersgeschillen

De aandeelhouders zijn de eigenaren van de onderneming. Zij nemen de belangrijke besluiten in de aandeelhoudersvergadering zoals beloning van het bestuur dividend afspraken en ze keuren het beleid van de directie goed. Het is dan ook belangrijk dat de algemene vergadering van aandeelhouders, de ava, goed functioneert en dat daar geen onderlinge strubbelingen zijn. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er tussen aandeelhouders onderling een geschil ontstaat. Het gevolg hiervan kan zijn dat belangrijke besluitvorming stil komt te liggen. Dan moet er zo snel mogelijk iets gebeuren.

Het is, om te beginnen, van belang dat je als aandeelhouder en/of bestuurder op tijd juridische ondersteuning in de hand neemt om een oplossing te zoeken. Wij helpen je hiermee!

Hoe gaan onze advocaten te werk?

Het is belangrijk om te weten dat onze professionals te allen tijde maatwerk leveren.

Wij willen graag weten wat je als klant wil, zodat we samen een doel kunnen vaststellen om dit vervolgens te realiseren. Onze specialisten helpen jou als klant en wijzen je op de haken en ogen van de juridische inhoud.

Daarnaast is het van wederzijds belang dat je een klik hebt met de advocaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang behoeft te zijn. Wat hierop aansluit is dat we onze klanten snel te woord willen staan en daarom werken met korte lijnen, één contactpersoon.

Is er sprake van een aandeelhoudersgeschil binnen je organisatie en heb je hulp nodig? Neem dan direct contact op met onze specialist ondernemingsrecht.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier