Charlotte van den Dungen

Bij emr advocaten doen we waar we goed in zijn. Praktisch, leesbaar en snel advies. Door de combinatie van arbeids- medezeggenschap en verbintenissenrecht kan ik breed meedenken met jou en de onderneming. Als werkgever of ondernemer heb je veel belangen waar je rekening mee moet houden. Het juridische belang is er daar een van, maar het juridische belang is niet per sé doorslaggevend. Mijn superpower is om al die belangen in kaart te brengen en aan de hand daarvan samen met jou dé juiste koers uit te zetten. Het is mijn uitdaging om de businesspartner te zijn voor jou en je onderneming. Denk aan verandertrajecten zoals reorganisaties, overnames, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden of verbetertrajecten. Ook bij ontslagkwesties, ziekte, schade en aansprakelijkheid ben je bij mij aan het goede adres. Vergeet ook niet dat ik kan helpen bij het creëren van een goede fundering: bijvoorbeeld het op orde brengen van je contracten met samenwerkingspartners of aan het inrichten van je (flexibele) personeelsbeleid. Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op om te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier