Ontbinding huurovereenkomst

De (ver)huurder komt de afspraken van de huurovereenkomst niet na: wanneer en onder welke voorwaarden kun je ontbinden?

Wanneer kun je onder een huurovereenkomst uit als je (ver)huurder de afspraken van de overeenkomst niet nakomt? Onder welke voorwaarden kan dat en wat is daarin de beste aanpak en route?

Zowel huurder als verhuurder hebben rechten en verplichtingen en de vraag is wat redenen zijn voor ontbinding van de overeenkomst. Het is van belang om je te laten informeren en adviseren over de te nemen stappen, omdat er een duidelijk wettelijk kader geldt in geval van ontbinding van een huurovereenkomst. Dat kan namelijk niet zomaar.

Onze advocaten luisteren echt naar je verhaal en kijken samen met jou naar de beste en meest praktische oplossing om het gewenste doel te bereiken. Ontbinding kan een doel zijn, maar we bespreken alle mogelijke opties met je om tot het beste resultaat te komen. We laten je ook weten als geen sterke positie hebt, want dan weet je waar je aan toe bent.

Wil je een no nonsense, snel, daadkrachtig en eerlijk advies in geval van niet nakoming van de huurovereenkomst door de (ver)huurder, neem dan contact op met onze SUPER specialist Paul Richter. Hij bepaalt dan samen met jou op welke wijze je het beste kunt reageren en wat de te nemen vervolgstappen zijn.

Neem direct contact opĀ 

Bellen
Mailen
Contactformulier