Koopovereenkomst

Je wilt een pand kopen of verkopen: wat regel je in de koopovereenkomst?!

Als het een huis betreft dan wordt de koop schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst om rechtsgeldig te zijn. Vanaf datum koopovereenkomst gaan de 3 dagen bedenktijd voor de koper in. Is het een goed idee om de koop in het kadaster te laten inschrijven en wat moet er allemaal in de overeenkomst worden opgenomen? Hoe zorg je ervoor dat je niets vergeet? En hoe kun je een overeenkomst ontbinden na de drie dagen bedenktijd? Dit alles wordt geregeld in de koopovereenkomst. Voor bedrijfspanden gelden andere regels.

Onze advocaten helpen zowel kopers als verkopers, makelaars als projectontwikkelaars bij het opstellen van voor vastgoed transacties relevante overeenkomsten. Het zijn met recht SUPER vastgoed specialisten te noemen. Zij zorgen ervoor dat je als koper of verkoper alles zakelijk goed vastlegt en checken waar nodig uitzonderingen of gewenste afspraken, zodat je niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Dus wil je een no nonsense advies over je koopovereenkomst? Of wil je sparren met een echte SUPER vastgoed specialist die je helpt om de zaken vast te leggen die belangrijk zijn? Neem dan direct contact op met Paul Richter en hij zorgt ervoor dat de (ver)koop juridisch gezien helemaal in orde is.

Neem direct contact opĀ 

Bellen
Mailen
Contactformulier