Huurgeschillen

Huurgeschillen (woonruimte, bedrijfsruimte of overige ruimte).

Wanneer is wie aansprakelijk voor welke gebreken aan de ruimte die gehuurd wordt? Welke rechten en verplichtingen heb je als huurder en als verhuurder?

Of je nu een  geschil hebt met de verhuurder van je woonruimte of de huurder van je bedrijfspand, van belang is om te weten wat je rechten en verplichtingen zijn. Dat is altijd je uitgangspunt voor een goed gesprek. Pas als je dit weet kun je in gesprek gaan met je (ver)huurder. Laten we voorop stellen dat een huurgeschil SUPER vervelend is. Maar wij zijn er voor je en zorgen samen met jou voor een zo goed mogelijke afloop.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van huurrecht (van zowel bedrijfs-, overige als woonruimtes) en helpen je graag verder. Wij luisteren oprecht naar je verhaal en bepalen aan de hand van je verhaal, de huurovereenkomst en de relevante feiten op welke wijze je het beste kunt reageren op het geschil. Daarbij geloven we bij voorkeur in een minnelijke regeling. Dat is natuurlijk vaak de beste uitkomst.

Dus wil je een no nonsense, snel, daadkrachtig en eerlijk advies in geval van een huurgeschil, neem dan direct contact op met onze SUPER specialist de heer Paul Richter. Hij bepaalt dan samen met jou op welke wijze je het beste om kunt gaan met de situatie.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier