Bouwboete

Hoe voorkom je boetes in de bouw? Wat als er een boete is opgelegd?

Als aannemer kunt je geconfronteerd worden met boetes in de bouw. En dat terwijl jij je wilt focussen op de oplevering van je project. Jij wilt je SUPER talent inzetten en de bouw realiseren en niet afgeleid worden door het risico op boetes. Er gelden mogelijk boetes bij te laat opleveren, maar ook het werken onder bepaalde omstandigheden kan tot boetes leiden. Als (hoofd)aannemer wil je natuurlijk het risico op hoge boetes zo klein mogelijk houden. Daarvoor moet je natuurlijk weten wat de risico’s zijn en waar je rekening mee moet houden.

Onze advocaten helpen je daarbij graag.  Zij bekijken samen met jou welke maatregelen er het beste genomen kunnen worden om hoge boetes zoveel mogelijk te voorkomen. Daarbij behoudt jij je eigen focus en houden zij je scherp op de randzaken die wel belangrijk zijn. Zo trekken we samen op met onze opdrachtgevers.

Dus wil jij een no nonsense, snel, daadkrachtig en eerlijk advies om boetes te voorkomen, neem dan direct contact op met onze SUPER specialist Paul Richter. Hij bepaalt dan samen met jou op welke wijze je het beste je afspraken kunt vastleggen en de randvoorwaarden kunt creëren om boetes te voorkomen.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier